Alina Rozeboom
Sopraan en zangdocente
Zangles

 

Lekker zingen is leuk, het geeft een positief gevoel om fysiek bezig te zijn en een mooi geluid te maken. Dat is wat ik graag wil bereiken in de lessen, lekker zingen, zonder pijntjes of te veel moeite.

Zingen is het overbrengen van een verhaal en gevoel. In de lessen zullen we daar aandacht aan besteden. Maar om je goed uit te kunnen drukken is het nodig om ook aandacht te besteden aan de techniek van het zingen. Daarbij moet je denken aan houding, adem, resonantie.

Andere onderwerpen zullen zijn:

- articulatie

- talen (italiaans, duits, frans)

- muziekbegrippen en notatie (legato, staccato, fermates, etc)

Mijn lessen duren 3 kwartier. In mijn ervaring heb je dan precies genoeg tijd om op te warmen, een probleem aan te pakken en resultaat te halen. Data en tijden in overleg.

Je kunt vrijblijvend contact opnemen voor een eerste les waarin we even kunnen kennismaken om te zien of het klikt. 

 

Als je nog vragen hebt, bel of email gerust!

 

 

Reacties van leerlingen

 

Middy:

Ik vind de lessen goed, ik heb er veel van geleerd. Ik vind er een fijne sfeer hangen.We hebben gewerkt aan emoties in een liedje naar voren laten komen. Ook ben ik er veel zuiverder door gaan zingen.

 

Els:

Ik ga elke keer met veel plezier naar je toe en na de les ga ik altijd met een goed gevoel weer naar huis. Ik vind dat je een leuke manier van lesgeven hebt. Heel ontspannend.Wat ik echt geleerd heb is goed naar me zelf te luisteren als ik zing. Eén keer zei iemand in de kerk tegen mij - wat zingt U zuiver - en ik kreeg de indruk dat ze het meende. Ik zou zeggen ga op deze voet verder. 


Michiel:

Jouw lessen ervaar ik als erg prettig. Er is niet alleen aandacht voor ademsteun en zangtechniek, maar ook theorie en achtergrond. De sfeer is ontspannen en daardoor ben je een prettige docente.

Wat ik geleerd heb, is anders te zingen en meer bewust geworden van hoe mijn lichaam optimaal te gebruiken. 

 


Ben je op zoek naar zangles in Groningen?

 

Neem contact op met:

Alina Rozeboom

06 - 4607 1256

sopraan @ alinarozeboom.nl

 

Zie voor meer informatie over de zanglessen ook de algemene voorwaarden.